Termékek > Késztermékek

Késztermékek

 

Vény nélkül kapható gyógyszereinkről a www.egisvenynelkul.hu oldalon tájékozódhatnak látogatóink, míg vényköteles termékeinkről a kizárólag egészségügyi szakemberek számára elérhető, regisztrációhoz kötött www.egismed.hu oldal nyújt részletes szakmai tájékoztatást.

Generikus gyógyszergyárként vállalatunk elsősorban olyan generikus termékeket gyárt és forgalmaz, melyek révén az originálisnál kedvezőbb áron nyújtható költséghatékony terápia nagyobb számú beteg részére. Termékeink több országban is piacvezetők, számos generikus szabadalmunkat ismerték el innovációs díjjal.

 
 

A 2016/2017-es üzleti évben 147-féle hatóanyagból 158 termékcsalád gyógyszereit forgalmaztuk, termékportfóliónk összesen 631 termékből áll. Legfontosabb terápiás területeink a szív- és érrendszer, a központi idegrendszer és a légzőrendszer:  e három csoportra ható készítmények  adták humán gyógyszer-értékesítési árbevételünk több mint kétharmadát.
Forgalmunk 5,8%-át adták a vérképző szervekre ható gyógyszereink, míg a tápcsatornára és az anyagcserére ható gyógyszereink 6,1%-ot. A 2016/2017-es üzleti évben 33 termékcsaládunk forgalma haladta meg az egymilliárd forint árbevételt. Hét termékcsaládunk forgalma hatmilliárd forint feletti volt, a legnagyobb forgalmat 2016/2017-ben a perindopril hatóanyagú termékekből érte el.