Társadalmi szerepvállalás > Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítási elvek

 

Minőségpolitikánk célja, hogy a kutatás-fejlesztés, a technológiai transzfer és a kereskedelmi célú gyártás, vagyis a termék teljes életciklusa során, a kockázatok teljes körű figyelembevételével és a minőségügyi hatósági szabályozások betartása mellett fenntartsuk, és folyamatosan fejlesszük termékeink minőségét.

Minőségpolitikánk alapelve, hogy az egészségügyi hatóságok által előírt „szabályos gyógyszergyártás” (GMP) irányelveit követve, kizárólag olyan terméket hozzunk forgalomba, amelynek gyártása biztonságos és ellenőrzött körülmények között történik és amelynek minősége mindenben megfelel a törzskönyvezés során engedélyezettnek. A minőségbiztosítás folyamata a gyártással nem ér véget, kiemelt figyelmet szentelünk minden kereskedelmi partner, beteg vagy egészségügyi szakember felől érkező visszajelzéseknek.

Célunk az állandó fejlődés, minőségügyi rendszerünket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy a legmagasabb hatósági elvárásoknak is eleget tegyünk.

Minőség-szemléletünk egy olyan gondolkodásmód iránti elkötelezettség, melynek segítségével a betegek, az orvosok és a szabályozó hatóságok igényeit minden tekintetben kielégíthetjük.