Társadalmi szerepvállalás > Gyógyszerbiztonság

Gyógyszerbiztonsági elvek

 

Az Egis elkötelezett a biztonságos gyógyszeralkalmazás iránt. Ennek megfelelően kiemelkedő figyelmet fordítunk a forgalmazott termékeink használatával kapcsolatban észlelt mellékhatások és minőségi észrevételek összegyűjtésére és kivizsgálására.

Célunk, hogy a gyógyszereinket felhasználó betegek, orvosok és gyógyszerészek számára olyan, az orvostudomány mindenkori állásának megfelelő információt szolgáltassunk termékeinkről, amelyek tartalmazzák mindazokat az adatokat, ismereteket, amelyek készítményeink helyes alkalmazásához szükségesek a betegek gyógyulásának elősegítésére és a gyógyszer-mellékhatások kockázatának csökkentésére.

Ennek a célnak eléréséhez szükség van a gyakorló orvosok, gyógyszerészek együttműködésére, a munkájuk során észlelt nemkívánatos gyógyszerhatások bejelentésére is. Hisszük, hogy a gyógyszeres kezelés biztonsága közös érdekünk.

Kérjük, az Egis Gyógyszergyár Zrt. gyógyszereivel feltételesen összefüggésbe hozható mellékhatásokat az alábbi elérhetőségek valamelyikére jelentse be:

 
 • E-mail: pharmacovigilance@egis.hu
 • Telefon:+36 1 803 5700 (munkaidőn kívül hívható, munkaidő: 8-17)
 • Telefax: +36 1 803 2480
 • Levélben: 1475 Budapest 10 Pf. 100
 • Egis Gyógyszergyár Zrt.
  Gyógyszerbiztonsági osztály
  Keresztúri út 30-38.
  1106 Budapest