Egis-hírek > Magyar Gyógyszer televíziós reklámkampány indult

Magyar Gyógyszer televíziós reklámkampány indult

2014.01.23


A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének égisze alatt, az alapító tag Egis és további 11 hazai gyógyszergyártó tagvállalat támogatásával elindult a Magyar Gyógyszer televíziós reklámkampány. Célja, hogy széles körben ismertté tegye a világszínvonalú, több mint százéves múltra visszatekintő magyar gyógyszergyártás gyógyításban és gazdaságban betöltött szerepét, értékeit.

A Magyar Gyógyszer kampány a magyar gyógyszer értékére, a hazai gyógyszergyártás fontosságára hívja fel a figyelmet, bemutatva a generációkon átívelő gondoskodást, az értékteremtést, mindazt a szellemi és nemzetgazdasági hozzáadott értéket, amelyet az iparág képvisel. A kampány célja, hogy a gyógyszerválasztás során szempont legyen, hogy a készítmény hazai gyártású, úgy, ahogyan ez más iparágakban számos esetben már működik. A Magyar Gyógyszer világviszonylatban már bizonyított. Szeretnénk elérni, hogy az ár mint legjellemzőbb választási tényező mellett egyéb választási szempontok, mint a minőség, a nemzetgazdaság egészéhez való hozzájárulás is előtérbe kerüljenek.

 A kampány üzenetei, valamint reklámfilmjei a www.magyargyogyszer.org oldalon érhetők el. A Magyar Gyógyszer reklámkampány részeként a MAGYOSZ 2014 májusában a Magyar Kémikusok Lapja különszámában mutatta be a nemzetgazdaság leginnovatívabb ágazatának gazdasági szerepvállalását, a tagvállalatok múltját, jelenét és jövőképét, valamint az elmúlt időszak kihívásait.
A kiadvány elektronikus, lapozható változata az alábbi linken olvasható: http://magyosz.org/books/mkl-2014-05/Vissza az Egis-hírekhez